top of page

Enkel og Rask Bestilling

Å ivareta sikkerheten på byggeplassen din bør aldri være komplisert. Med våre HMS-kort gir vi deg den enkle løsningen for å oppfylle sikkerhetskravene raskt og problemfritt. På HMSKortene.no tilbyr vi deg en smidig bestillingsprosess som sparer deg tid, slik at du kan fokusere på det du gjør best - bygge trygge og vellykkede prosjekter.


Hva er HMS-kort?

HMS-kortene, også kjent som Helse, Miljø og Sikkerhetskort, er avgjørende for å sikre trygge arbeidsforhold på byggeplasser. Disse kortene inneholder viktig informasjon om arbeidstakerens opplæring, kompetanse og helsestatus. HMS-kort er påkrevd for å oppfylle regelverket og lovene som styrer byggebransjen, og de bidrar til å minimere risikoen for ulykker og skader.


Enkel og Rask Bestilling

Vi forstår viktigheten av en enkel og rask bestillingsprosess når det gjelder HMS-kort. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk for å gjøre det så sømløst som mulig. Her er hvordan du kan bestille HMS-kort hos oss:

1. På vår nettside kan du enkelt velge riktig type HMS-kort, enten det er for ansatte, eller deg selv.

2. Last opp Nødvendige Dokumenter: Vi har gjort det enkelt å laste opp de nødvendige dokumentene.

3. Fullfør Bestillingen: Når dokumentene er opplastet, er du bare et klikk unna. Fullfør bestillingen, og vi tar oss av resten.

Relaterte innlegg

Se alle

Viktigheten av HMS-kort

I byggebransjen er sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen en topp prioritet. HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) er et nøkkelbegrep som ikke bare er viktig for arbeidernes velvære, men også for å oppretth

bottom of page