top of page

HMS-kort for bygg og anlegg - Alt du trenger å vite


På www.hmskortene.no tilbyr vi HMS-kort for bygg og anlegg til alle som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser i Norge, inkludert utenlandske arbeidstakere ansatt i utenlandske selskaper. HMS-kort er obligatorisk og påbudt for alle arbeidstakere som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, uavhengig av hvor kortvarig oppdraget er. Dette inkluderer også enkeltpersonforetak og innleide arbeidstakere.

Det er virksomheten som leier ut arbeidstakere som skal sørge for at arbeidstakerne utstyres med HMS-kort. HMS-kortet viser hvem den ansatte er og hvilken virksomhet vedkommende jobber for. HMS-kortet skal bæres synlig på jobb.

Det er viktig å merke seg at personer som transporterer varer til bygge- og anleggsplasser, lærlinger på vanlig lærekontrakt, og arbeidstakere som arbeider for flere virksomheter, også må ha et HMS-kort for hver virksomhet. Arbeidstakere som utfører arbeid i støttefunksjoner, som for eksempel kantinedrift, skal ha HMS-kort for renholdsvirksomheter i stedet for HMS-kort for bygge- og anleggsbransjen.

På hmskortene.no tilbyr vi raske og enkle bestillingsprosesser for HMS-kort for bygg og anlegg. Bestill nå for å sikre at du og dine ansatte er HMS-kortsertifisert og klare for arbeid på bygge- og anleggsplasser.

Relaterte innlegg

Se alle

Enkel og Rask Bestilling

Å ivareta sikkerheten på byggeplassen din bør aldri være komplisert. Med våre HMS-kort gir vi deg den enkle løsningen for å oppfylle sikkerhetskravene raskt og problemfritt. På HMSKortene.no tilbyr vi

Viktigheten av HMS-kort

I byggebransjen er sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen en topp prioritet. HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) er et nøkkelbegrep som ikke bare er viktig for arbeidernes velvære, men også for å oppretth

bottom of page