top of page

Vi fornyer HMS-kortene for deg!


For å sørge for at ansatte alltid har gyldige kort, er det essensielt å ha en plan for fornyelse av HMS-kortene. Det er flere måter å fornye HMS-kortet på, men den enkleste og mest effektive måten er automatisk fornying.


Automatisk fornying av HMS-kortet betyr at kortet automatisk fornyes på utløpsdatoen, uten at du trenger å gjøre noe.


Dette kan være en praktisk løsning for bedrifter med mange ansatte, da det reduserer risikoen for at ansatte mister HMS-kortet sitt eller at kortene blir utdatert.


Hvis bedriften ikke ønsker å benytte seg av automatisk fornying, må de huske å fornye HMS-kortene manuelt. Dette kan gjøres ved å kontakte kortutstederen i god tid før utløpsdatoen og bestille nye kort for de ansatte.


Det er viktig å huske på at det kan ta noen dager å få kortene levert, så det er lurt å bestille dem i god tid før utløpsdatoen.Vi gjør det for deg, så du slipper!


- Tidsbesparelse


- Kontinuerlig overholdelse av HMS-regler


- Minimerer feil

Relaterte innlegg

Se alle

Enkel og Rask Bestilling

Å ivareta sikkerheten på byggeplassen din bør aldri være komplisert. Med våre HMS-kort gir vi deg den enkle løsningen for å oppfylle sikkerhetskravene raskt og problemfritt. På HMSKortene.no tilbyr vi

Viktigheten av HMS-kort

I byggebransjen er sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen en topp prioritet. HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) er et nøkkelbegrep som ikke bare er viktig for arbeidernes velvære, men også for å oppretth

bottom of page